Kandidaten
Klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

Kandidaten

Kandidaten zijn bij SELECTIK net zo belangrijk als opdrachtgevers, daarom worden alle sollicitaties met veel aandacht en zorg behandeld. Wil je meer informatie over een vacatures of heb je een bericht van ons ontvangen waarover je nog graag contact zou willen hebben? Vul dan ons contactformulier in, wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Jobhunting

Ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging maar heb je geen zin in talloze gesprekken met recruiters en/of verschillende werkgevers? Wij bemiddelen jou graag snel en efficiënt naar een baan die bij jou past! Na een uitgebreid intake gesprek zoeken wij voor jou een passende functie bij een bedrijf dat jou aanspreekt.

Adresgegevens

SELECTIK
Contactweg 129
1014BJ Amsterdam

Bel mij terug

JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.

Tijdelijke banen

Beschik je over een diploma, maar heb je nog geen werkervaring? Tijdelijke banen zijn de perfecte manier om ervaring op te doen bij verschillende toonaangevende werkgevers!

Detacheren

Professionals met werkervaring binnen de logistiek en transport willen wij graag aan ons binden. Als medewerker van SELECTIK ontvang je een jaarcontract met uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Vaste banen

Voor ongeveer 70% van onze vacatures zijn wij op zoek naar talent dat op zoek is naar een vast dienstverband. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct online!